• Предмет: Математика
  • Автор: tarnat
  • Вопрос задан 7 лет назад

З одного селища в друге одночасно виїхали два велосипедисти зі швидкістю 15 км/год і 24 км/год. Через 2 години один велосипедист прибув у селище. Скільки кілометрів залишилося проїхати другому велосипедистові?

Ответы

Ответ дал: flicasa
0
15*2=30
24*2=48
48-30=18 км залишилось проїхати 2 велосипедисту
Похожие вопросы